• Курси: МасажТеоретичні та практичні заняття
  • Курси: МасажТеоретичні та практичні заняття
  • Навчальні курсиТеоретичні та практичні заняття
  • Альтернативна медицинаМи допоможемо Вам бути здоровими
  • Альтернативна медицинаМи допоможемо Вам бути здоровими
  • Альтернативна медицинаМи допоможемо Вам бути здоровими

Авторізація

Медична практика

Заявка на навчання

Запис на курси модуль
Ім'я, Прізвище(*)

Вкажить П.І.Б

Освіта

Не вказано!

Телефон(*)

Не вказано!

Курси(*)

Оберіть

Додатково

Схоже на спам! Перевірте текст!

Антиспам

Неверный ввод





Адреса

 

Україна, 29000 м. Хмельницький,
вул. Інститутська, 6/В, к. №2
тел.: (0382) 780-090
моб.: (067) 349–51–96
viktor_sobchuk@ukr.net

Ми в соцмережах

План презентації

План презентації курсів:

 “Лікувально - оздоровчий масаж з основами анатомії ”.

(в м. Хмельницький)

І. Загальні положення

            Проведення даних курсівпроходить на базі МПП “Альтернативная медицина”, Дане медичне підприємство проводить два види діяльності:

            І-й  вид діяльності – проведення курсів навчально – оздоровчого напрямку, а саме: “Лікувальний и точковий масаж з основами рефлексотерапії, анатомії та невідкладної допомоги”, а також профедення різних факультативів і семінарів лікувально – профілактичного напрямку.

Медична фірма має відповідну ліцензію Департамету освіти Хм. Облдержадміністрації, на  навчальну діяльність, в сфері позашкільної освіти ( АА № 319069 від 27.06.2013 р. Хм. ОДА).

ІІ-й вид діяльності – медична практика, медична фірма проводить лікування різних захворювань, в основному хвороби опорно-рухового апарату, немедикаментозними методами а саме: голкорефлексотерапія, мануальна терапія, фізіотерапевтичні процедури, різні види масажу  (ручний класичний, точковий, вакуумний, медовий, апаратний та інші).

       Медична фірма на цей вид діяльності має ліцензію Міністерства Охорони Здоров’я  на медичну практику, (АВ № 526648 від 11.03.2010 р.МОЗУ).

Медична фірма  існує понад  25 років, а проведення курсів понад  20 років, тому фірма має певний досвід і відповідну базу для проведення даних курсів.

Директором МПП “Альтернативная медицина” являється, лікар – невролог,  рефлексотерапевт вищої категорії, головний обласний позаштатний спеціаліст з спеціальності рефлексотерапія Департаменту охорони здоров’я Хм. ОблдержадміністраціїСОБЧУК Віктор Васильович. Одночасно він являється і  викладачем на курсах по предмету «Точковий масаж с основами рефлексотерапії».

ІІ. Основні правила проведення курсів.

      Наші курси розраховані  2 місяці навчання, заняття проводяться  2 рази  в неділю.

Існують групи денні (з 10.00 - 13.00) та вечірні,(з 18.00 - 21.00) (заняття проводяться вт./чт), 

Існують групи вихідного дня (заняття проводяться в суботу та неділю) з 10.00 – 13.00.

На перших заняттях, буде видаватись тематика лекцій і практичних занять по кожному предмету.В кожній групі ведеться спеціальний журнал відвідувань і тематики лекцій і практичних занять, назначається староста,  який допомагає регулювати учбовий процес, підтримує зв’язок з адміністрацією курсів, викладачами.

При пропущених заняттях ми рекомендуємо переписувати лекції, при незрозумілих питаннях звертатися до відповідних викладачів.

На лекціях прохання етичної поведінки до викладачів, адже на курсах різні вікові категорії і різний соціальний статус,якщо виникають питання не по темі, задавати їх в кінці лекції.

На заняттях рекомендуємо носити зошити по всіх предметах, (де-коли буває заміна викладачів, хоча ми завжди стараємось повідомляти завчасно) а також не менше 2-х ручок.

На заняттях рекомендуємо відключати мобільні телефони, і попереджувати рідних і знайомих, щоб на цей час вас не турбували.

Не допускаються на заняття слухачі в нетверезому стані и ставиться питання про їх відчислення.

В нас працює туалет, 2 рукомийники,  паперові полотенця, кулер з холодною та гарячою водою.

Медична фірма забезпечує маслом для масажу, але хто хоче, може приносити своє дезодороване, також забезпечує одноразовими  простирадлами  для проведення масажу

Якщо розклад занять буде випадатина святкові дні, то будуть об’явлені додаткові дні проведення курсів.

Якщо по всіх предметах відмінні оцінки - видається свідоцтво з відзнакою (червоного кольору, якщо є  4 – видається свідоцтво синього кольору, якщо екзамен не зданий, надається можливість перездати,  якщо не зможуть перездати, то  видається довідка, що прослухали курс інформації по лікувальному масажу.

Необхідно здати кольорове фото 3 Х 4 , воно сканується, і віддається, але можна про сканувати фото із паспорта. Необхідно правильно вказати прізвище латинськими літерами, краще як в закордонному паспорті

На курсах викладають досвідчені фахівці лікарі та медики з багатолітнім стажем роботи.

Два предмети «Основи анатомії та фізіології»  та «Основи невідкладної допомоги» - викладає лікар – дитячий хірург з досвідом роботи масажистом  Кавецький Вадим Іванович

В нас є багато наглядного матеріалу: плакати, муляжі, кістки, а також спеціально розроблений для масажистів посібник: «Основи анатомії та фізіології людини», та компактний анатомічний атлас по якому ви будете займатися. Вартість посібник – 200 грн., атласа – 100 грн.

На заняттях по невідкладній допомозі ви навчитеся як надавати вчасно необхідну допомогу, щоб спасти людині життя. Це штучне дихання і непрямий масаж серця, зупинка кровотеч, допомога при асфіксії, утопленні та інше. Для цього крім теорії, будуть відпрацювання на практиці на спеціальних муляжах. 

Після занять по анатомії та невідкладної допомоги, здається диференційований залік, оцінка, якого впливає на свідоцтво з відзнакою,

По бажанню слухачів організовується екскурсія в музей патологічної анатомії в ХОКЛ.

 

Предмет «Лікувальний масаж»:викладають 3 фахівці з медичною освітою, практикуючі масажисти з  багатолітнім досвідом роботи:

1.      КАЧЕРОВСЬКИЙ Олег Володимирович : - лікар – реабілітолог з багатолітнім досвідом роботи, практикуючий  масажист. Проводить заняття - будні дні (вт./чт.) – вечірній час з 18.00 – 21.00 год.

2.       ЛИТВИНЕНКО Петро Володимирович – лікар спортивної медицини, практикуючий масажист з багатолітнім стажем роботи. Проводить заняття - будні дні (вт./чт.) – денний час з 10.00 – 13.00 год.

3.       ЗАВОДНА Ольга Миколаївна – практикуючий масажист з медичною освітою та багатолітнім досвідом роботи в медичній сфері. (старша медична сестра кардіохірургічного відділення). Проводить заняття в  групі вихідного дня (суб./нед.) з 15.00 – 18.00 год.

На заняттях по лікувальному масажу слухачі курсів опановують:

-          Основні прийоми класичного масажу;

-          В програму включається: - класичний масаж, масаж різних частин тіла, масаж при основних захворюваннях, а також: медовий, вакуум масаж, дитячий, косметичний.   ---         Проведення заняття: 1-ша година теорія, а потім 2 години практики, в навчальних цілях практичні навики проводяться один на одному під контролем викладача.

ЛІТЕРАТУРА: Нами розроблений навчальний посібник: «Лікувальний масаж» для слухачів курсів, де освітлений весь лекційний матеріал по даному предмету. Вартість посібника – 200 грн.

МЕДИЧНА ФІРМА ЗАПЕЗПЕЧУЄ: маслом для масажу (використовується очищене індійське), одноразові простирадла, засоби для дезінфекції рук, салфетки та інше.

      ГІГІЄНА:Прохання на заняттях, особливо практичних, підтримувати гігієну тіла, обстригати коротко нігті, адже масаж ви будете робити один на одному, можете поранити колегу. При порушеннях гігієнічних правил викладач має право не допустити до проведення практичних занять.

     ВЗУТТЯ: Рекомендуємо на заняття приносити змінне взуття, при необхідності одягати бахіли.

     ОДЯГ: Рекомендовано придбати медичний костюм масажиста, сорочка з короткими рукавами, або інший зручний одяг для проведення практичних занять. По питанню придбання можна звертатись до нашої медичної сестри, яка дасть адресу наших постачальників медичних костюмів.

     РУШНИКИ: також необхідно мати рушники, (велике і мале), або простирадло.

     ЗБЕРІГАННЯ: Медичні костюми, тапочки, рушники та інше можна зберігати в шафі учбового класу, в приватній коробці або пакеті.

ПРИВАТНА ПРАКТИКА НА ПАЦІЄНТАХ: в кінці курсу, по добровільному бажанню індивідуальному бажанню можна пройти недільну практику на пацієнтах, в приватному масажному кабінеті викладачів курсів. Дана послуга проводиться на платній основі, вона не входить в основний курс навчання. Після практики на пацієнтах видається довідка, але на оцінку на екзамені вона не впливає.

      Предмет: «Точковий масаж з основами рефлексотерапії» проводить директор МПП

СОБЧУК Віктор Васильвичлікар невролог рефлексотерапевт вищої категорії, головний рефлексотерапевт департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА. Даний предмет введений в програму наших курсів і істотно відрізняє їх, від інших курсів. Вам надається можливість взнати точки на тілі та меридіани,  які допомагають лікувати не тільки м’язи та нервову систему, а і впливати на роботу патологічних внутрішніх органів. Кожному слухачу будуть видаватися наглядні таблиці та схеми по рефлексотерапії. Дані знання та навички будуть підвищувати ефективність і рейтинг масажистів при працевлаштуванню.

     Нами розроблений навчальний посібник: «Точковий масаж з основами рефлексотерапії», де в доступній формі надається весь лекційний матеріал по даному предмету. Вартість посібника – 200 грн.

     Другий викладач по точковому масажу буде: Дубіневич  Оксана Георгіївна -  викладач з медичною та педагогічною освітою і багатолітнім досвідом роботи, вона також проводить заняття і факультатив по   «Косметичному масажу обличчя».

 Предмет «Дитячий масаж»:проводить практикуючий дитячий масажист з  багатолітнім досвідом роботи – Ладунець Юлія Григорівна з медичною та педагогічною освітою, психолог.

ОПЛАТА:

Оплата за навчання проводиться що місячно в сумі 2200 грн., перед початком учбового місяця, згідно дати в графіку розкладу, який вам надається на 1-му занятті. Попередьо рекомендовано проводити  аванс– 200 грн., і зафіксувати місце у вибраній групі. Загальна сума оплати за курси з видачею свідоцтва-сертифіката становить -  4400 грн. Оплату можна провести і зразу за весь курс.

Оплата щомісячно проводиться на курсах у медсестри, ви розписуєтесь у відомості і отримуєте квитанцію. Також можна  проводити оплату по безготівковому розрахунку на р/рах мед. фірми, або на картку ПриватБанка. Номера рахунків вказує медсестра на офісі фірми. Квитанцію оплати, або скріншот необхідно показати і відмітити у медсестри фірми.

Якщо оплата не проводиться на протязі 2-х занять без поважних причин, фірма оставляє за собою право не допускати до занять до покривання боргу.

 

Медична фірма проводить наступні факультативи:  

1.       «Комбіновані методики масажних прийомів» -тайський масаж стоп та гомілок, медовий масаж різних частин тіла, антицелюлітний масаж.

2.      «М’які техніки мануальних і остеопатичних прийомів» -  мануальні маніпуляції при захворюваннях хребта та суглобів.

3.      «Косметичний масаж обличчя» - Особливості масажу лиця і зони декольте, види масажу:1. Пластичний, 2. Точковий, 3. Лікувальний по Жаке, 4. Гуаша,5. Медовий, 6. Баночний, 7. Основи інтроорального, 8. Стоун масаж

4.      «Екзотичні масажні техніки». Різновидність масажних технік:1. Стоун - терапія 2. Пахоп масаж, 3. Креольський масаж, 4. Абх’янга

5.      «Базовий курс кінезіотейпування». Основні правила накладання тейпів при больових синдромах, кінезіотейпування зони обличчя, шиї та декольте та живота.

6.      «Дитячий масаж та особливості дитячої гімнастики». Теоретичні і практичні заняття дитячого масажу при різних захворюваннях в педіатрії.(Даний факультатив розрахований на 5 – занять по 3 год).

    Факультитиви розраховані на 4 – заняття по 3 год.

Після успішного закічнення факультативу видається сертифікат.

Вартість факультативу  для слухачів курсів – 1900 грн.

 

Література: Нами видано 3 основних посібника: «Основи анатомії та фізіології людини», по «Лікувальному масажу» та «Точковий масаж з основами рефлексотерапії», по яких проводиться наша програма курсу. Дані книги,  можна придбати у нас, звернувшись до медичної сестри МПП.

Кожен викладач на І-му занятті буде давати авторів і літературу рекомендовану по своєму предмету, але основне це конспект, який ви записуєте на заняттях.

Той хто оформився на курсах і оплатив за І-й місяць, видається можливість доступу до нашої БІБЛІОТЕКИ на нашому сайті alternmed.com.uaде  можна буде користуватись конспектами і літературою по масажу: – логін і пароль: буде вказаний після 1-ї оплати за курси.  Після введення відкривається вікно ЛЕКЦІЇ.

 Там ви найдете підручники по масажу,  книги по анатомії, атласи, лекції і посібники по лікувальному та точковому масажу та інше. При бажанні можна посібники скачати і роздрукувати безкоштовно.

На нашому сайті періодично розміщуються анонси, де будуть вказуватись факультативи, конференції, майстер-класи, які ви маєте можливість відвідувати з відповідними знижками.

ІІІ. Умови працевлаштування після курсів.

Кожен з Вас при відвідуванні курсів ставить собі задачу: одні, навчитись для себе: допомога рідним и близьким, родичам, хворим дітям, другі ставлять за мету, професійну діяльність в медичних або оздоровчо-профілактичних закладах, установах або працювати індивідуально.

Наші курси розраховані для людей без медичної освіти, хоча на наших курсах навчаються особи, які мають базову державну медичну освіту: це лікарі, фельдшера, медичні сестри.

Тому, як правило, ті особи,  які мають базову медичну освіту, можуть практикувати в медичних установах, як державної так і приватної форми власності. Слухачі курсів,  які не мають державної медичної освіти можуть практикувати в оздоровчо-профілактичних закладах, як правило не державної форми власності.

Це можуть бути: спортивні клуби, басейни, фітнес центри, профілакторії, дома відпочинку, бані, сауни, косметичні салони, тренувальні заклади та інше….

Як правило наші випускники, які не мають  базової медичної освіти  працюють в оздоровчо - профілактичних і спортивних установах, як правило не державної форми власності,  

Наші випускники, показавши знання та вміння,  багато працюють, як в нашій країні так  і за кордоном, це всі країни Європи, Америки, Ближнього Сходу, в різних лікувально-оздоровчих закладах де показали майстерно свою роботу, в деяких країнах на базі наших знань, вони проходять акредитацію і їм видають спеціальні дозволи, або ліцензії. Але самим важливим фактором працевлаштування - це ВАША працелюбність,  знання, вміння і підприємливість.

 

По працевлаштуванню ми помагаємо нашим випускникам, які закінчили наші курси: деякі фірми звертаються до нас з прохання порекомендувати тих, які закінчили наші курси з відзнакою, (червоне свідоцтво), після закінчення курсів бажаючі заповнюють анкети по працевлаштуванню, також розглядається можливість співпраці із нашою фірмою.

 

+38 067 349-51-96