• Курси: МасажТеоретичні та практичні заняття
  • Курси: МасажТеоретичні та практичні заняття
  • Навчальні курсиТеоретичні та практичні заняття
  • Альтернативна медицинаМи допоможемо Вам бути здоровими
  • Альтернативна медицинаМи допоможемо Вам бути здоровими
  • Альтернативна медицинаМи допоможемо Вам бути здоровими

Авторізація

Медична практика

Заявка на навчання

Запис на курси модуль
Ім'я, Прізвище(*)

Вкажить П.І.Б

Освіта

Не вказано!

Телефон(*)

Не вказано!

Курси(*)

Оберіть

Додатково

Схоже на спам! Перевірте текст!

Антиспам

Неверный ввод





Адреса

 

Україна, 29000 м. Хмельницький,
вул. Інститутська, 6/В, к. №2
тел.: (0382) 780-090
моб.: (067) 349–51–96
viktor_sobchuk@ukr.net

Ми в соцмережах

Умови працевлаштування після курсів

ІV. Умови працевлаштування після курсів. 

Кожен з Вас при відвідуванні курсів ставить собі задачу: навчитись для себе: (допомога рідним и близьким, родичам, хворим дітям и т.д.), а другі ставлять за мету, професійну діяльність в медичних або оздоровчо-профілактичних закладах, установах або працювати індивідуально.

Наші курси розраховані для людей без медичної освіти, хоч на наших курсах навчаються особи, які мають базову медичну освіту. Це лікарі, фельдшери, медичні сестри.

Як правило, ті особи,  які мають базову медичну освіту, можуть практикувати в медичних установах як державної, так і приватної форми власності.

Слухачі, які не мають державної медичної освіти, можуть практикувати в оздоровчо-профілактичних закладах, як правило не державної форми власності. Це можуть бути санаторії, профілакторії, доми відпочинку, косметичні салони, спортивні клуби, фітнес центри, басейни, бані, сауни, тренувальні заклади тощо.

Як правило наші випускники, які не мають  базової медичної освіти  працюють в оздоровчо - профілактичних установах, не державної форми власності.

Для індивідуальної роботи масажиста і відкриття масажного кабінету, необхідна ліцензія МОЗУ, її можуть отримати особи з базовою медичною освітою.

Без медичної освіти, можуть отримати медичну ліцензію,  як правило народні цілителі з надзвичайними властивостями, які пройшли акредитацію при МОЗУ, але і тоді вони можуть працювати тільки в присутності лікаря.

Наші випускники, показавши знання та вміння, працюють як в нашій країні так  і за кордоном. Це всі країни Європи, Америки, Ближнього Сходу, в різних лікувально-оздоровчих закладах де показали майстерно свою роботу.

В деяких країнах на базі наших знань, вони проходять відповідну акредитацію і їм видають спеціальні дозволи, ліцензії даної країни.

Але дуже важливим фактором працевлаштування - це ваші знання і вміння практичних навиків, працелюбність  і підприємливість Є запорукою вашого успіху.

По працевлаштуванню ми намагаємось помагати нашим випускникам, які закінчили наші курси.

 Медичні фірми, косметичні та СПА-салони звертаються до нас з проханням порекомендувати тих, які закінчили наші курси, і більшість бажають  порекомендувати тих, які мають свідоцтво з відзнакою.

 

Після закінчення курсів випускники, бажаючі працевлаштуватись, заповнюють анкети, а також розглядається можливість співпраці із нашою фірмою.

+38 067 349-51-96